Fiscalitat i cultura [Recurs electrònic] / Marta Llatcha

By: Llatcha, Marta.
Catalunya. Departament de Cultura.
Publisher: [Barcelona] : Generalitat de Catalunya. Departament de Cultura, 2014Description: 22 p. : digital, fitxer PDF (953,57 Kb).Series: DeCultura: 9Online resources: E-Doc | E-Link Summary: Aquest informe presenta un recull dels darrers treballs sobre les figures fiscals més importants que s’apliquen principalment a Catalunya i a l’Estat espanyol l’any 2014, la recaptació que se’n deriva per a l’any 2012, l’efecte que aquesta fiscalitat té sobre la cultura i alguns exemples de política fiscal d’altres països europeus, per als anys 2012 i 2013. (Font: Autor)
Tags from this library: No tags from this library for this title.
    average rating: 0.0 (0 votes)
No physical items for this record

Aquest informe presenta un recull dels darrers treballs sobre les figures fiscals més importants que s’apliquen principalment a Catalunya i a l’Estat espanyol l’any 2014, la recaptació que se’n deriva per a l’any 2012, l’efecte que aquesta fiscalitat té sobre la cultura i alguns exemples de política fiscal d’altres països europeus, per als anys 2012 i 2013. (Font: Autor)

1. Fiscalitat aplicada a l’Estat espanyol i la seva relació amb la cultura -- 2. Figura de la dació com a pagament d’impostos en l’àmbit de la cultura -- 3. Estimació de la recaptació tributària del sector cultural -- 4. Canvis en l’impost sobre el valor afegit i comparativa de tipus d’IVA en diversos països europeus -- 5. Aplicació d’impostos finalistes en cultura: l’experiència europea -- 6. Catalunya: impost als operadors d'Internet per al foment de l'audiovisual

There are no comments for this item.

Log in to your account to post a comment.

Click on an image to view it in the image viewer

Powered by Koha

Iconos diseñados por Freepik desde www.flaticon.com con licencia CC 3.0 BY