Estadística d’arxius [Recurs electrònic] / Sergi Mosteiro

By: Mosteiro, Sergi.
Catalunya. Departament de Cultura.
Publisher: [Barcelona] : Generalitat de Catalunya. Departament de Cultura, 2014Description: 8 p. : digital, fitxer PDF (911,22 Kb) + Annex (51 p. : digital, fitxer PDF (1,37 Mb)).Series: DeCultura: 8Online resources: E-Doc | | E-Link Summary: Les dades estadístiques d’arxius s’obtenen a partir de l’Estadística d’arxius que, biennalment, elabora el Departament de Cultura en el marc del Pla estadístic de Catalunya. L’estadística s’adreça als arxius amb fons històric en els quals hi ha un responsable efectiu i que tenen ordenat i reglamentat l’accés i la consulta del seu fons al servei dels investigadors, sigui quina sigui la seva dependència econòmica. La sèrie de dades corresponent a aquesta estadística s’inicià l’any 1998. A partir de l’any 2000 s’inclogueren, a més, els arxius centrals administratius de la Generalitat de Catalunya corresponents als departaments, serveis territorials, organismes autònoms i empreses públiques. L’estudi presenta les principals dades relatives a fons, infraestructura, accés i difusió, recursos humans i pressupost. (Font: Autor)
Tags from this library: No tags from this library for this title.
    average rating: 0.0 (0 votes)
No physical items for this record

Les dades estadístiques d’arxius s’obtenen a partir de l’Estadística d’arxius que, biennalment, elabora el Departament de Cultura en el marc del Pla estadístic de Catalunya. L’estadística s’adreça als arxius amb fons històric en els quals hi ha un responsable efectiu i que tenen ordenat i reglamentat l’accés i la consulta del seu fons al servei dels investigadors, sigui quina sigui la seva dependència econòmica. La sèrie de dades corresponent a aquesta estadística s’inicià l’any 1998. A partir de l’any 2000 s’inclogueren, a més, els arxius centrals administratius de la Generalitat de Catalunya corresponents als departaments, serveis territorials, organismes autònoms i empreses públiques. L’estudi presenta les principals dades relatives a fons, infraestructura, accés i difusió, recursos humans i pressupost. (Font: Autor)

Principals indicadors -- Un arxiu per cada 23.000 habitants -- Arxius medievals i arxius del segle XXI -- 255.530 m2 de superfície, més de 1.000 km de prestatgeries i 836 km de documentació -- 332 sales i 3.080 places de consulta disponibles al públic i 1,6 milions de documents consultats -- 4.389 activitats de difusió i 364.348 assistents -- Personal i pressupost -- Annex

There are no comments for this item.

Log in to your account to post a comment.

Click on an image to view it in the image viewer

Powered by Koha

Iconos diseñados por Freepik desde www.flaticon.com con licencia CC 3.0 BY