Participació cultural a Catalunya 2013 [Recurs electrònic] / Sergi Mosteiro

By: Mosteiro, Sergi.
Catalunya. Departament de Cultura | Fundacc.
Publisher: [Barcelona] : Generalitat de Catalunya. Departament de Cultura, 2014Description: 6 p. : digital, fitxer PDF (741,63 Kb).Series: DeCultura: 1Online resources: E-Doc | E-Link Summary: L’Enquesta sobre participació cultural a Catalunya 2013, que ha elaborat el Departament de Cultura amb la col·laboració de la Fundació Audiències de la Comunicació i la Cultura, analitza les pràctiques culturals i d’oci de la població catalana major de 14 anys i les relaciona amb l’entorn socioeconòmic de la persona entrevistada, la seva edat o la llengua d’ús, entre d’altres variables. (Font: Editor)
Tags from this library: No tags from this library for this title.
    average rating: 0.0 (0 votes)
No physical items for this record

L’Enquesta sobre participació cultural a Catalunya 2013, que ha elaborat el Departament de Cultura amb la col·laboració de la Fundació Audiències de la Comunicació i la Cultura, analitza les pràctiques culturals i d’oci de la població catalana major de 14 anys i les relaciona amb l’entorn socioeconòmic de la persona entrevistada, la seva edat o la llengua d’ús, entre d’altres variables. (Font: Editor)

Introducció -- Què és la cultura? -- Importància de la cultura -- Oferta cultural de l’entorn -- Motius de participació -- Motius de no participació -- Participació cultural 2013 -- Llengua de participació cultural -- Participació en temps de crisi -- Nota metodològica

There are no comments for this item.

Log in to your account to post a comment.

Click on an image to view it in the image viewer

Powered by Koha

Iconos diseñados por Freepik desde www.flaticon.com con licencia CC 3.0 BY