Mapa d’assegurances d’esdeveniments associatius culturals i juntes directives [Recurs electrònic] / [Arç Cooperativa serveis integrals d’assegurances per encàrrec del Departament de Cultura]

Catalunya. Departament de Cultura | Arç Cooperativa.
Publisher: [Barcelona] : Generalitat de Catalunya. Departament de Cultura, 2017Description: 38 p. : digital, fitxer PDF (1,70 Mb).Online resources: E-Doc | E-Link Summary: L’objectiu del Mapa es facilitar als agents associatius que participen en l’organització d’activitats de caràcter cultural una eina de treball clara i elaborada, des d’una perspectiva professional, que permeti identificar els requisits i obligacions que emanen de la legislació vigent i orientar-los sobre les tipologies idònies d’assegurances. Conscients de la varietat tipològica d’activitats i de perfils gerencials, també es va demanar a Arç Cooperativa que identifiqués assegurances que, tot i no ser obligatòries, puguin orientar i servir de suport als gestors associatius per a un desenvolupament responsable de l’activitat de les entitats i les seves juntes directives en casos de responsabilitat civil i accidents. La Direcció General de Cultura Popular, Associacionisme i Acció Culturals, conscient del valor cultural, etnològic, social i econòmic de les activitats i esdeveniments culturals organitzades pel sector associatiu, implementa diferents models de jornades formatives especialitzades amb l’objectiu de facilitar als agents públics i associatius del sector, instruments i eines per a una millor gestió de l’activitat festiva i associativa. (Font: Editor)
Tags from this library: No tags from this library for this title.
    average rating: 0.0 (0 votes)
No physical items for this record

L’objectiu del Mapa es facilitar als agents associatius que participen en l’organització d’activitats de caràcter cultural una eina de treball clara i elaborada, des d’una perspectiva professional, que permeti identificar els requisits i obligacions que emanen de la legislació vigent i orientar-los sobre les tipologies idònies d’assegurances.
Conscients de la varietat tipològica d’activitats i de perfils gerencials, també es va demanar a Arç Cooperativa que identifiqués assegurances que, tot i no ser obligatòries, puguin orientar i servir de suport als gestors associatius per a un desenvolupament responsable de l’activitat de les entitats i les seves juntes directives en casos de responsabilitat civil i accidents.
La Direcció General de Cultura Popular, Associacionisme i Acció Culturals, conscient del valor cultural, etnològic, social i econòmic de les activitats i esdeveniments culturals organitzades pel sector associatiu, implementa diferents models de jornades formatives especialitzades amb l’objectiu de facilitar als agents públics i associatius del sector, instruments i eines per a una millor gestió de l’activitat festiva i associativa. (Font: Editor)

1. Introducció -- 2. Conceptes generals -- 3. Com funciona el mapa d’assegurances d’esdeveniments associatius culturals i juntes directives? -- 4. Mapes d’assegurances: Introducció. Referències normatives ; Responsabilitat Civil per activitats: Activitats culturals amb persones ; Activitats de caràcter cultural, tradicional i religiós amb articles pirotècnics ; Activitats culturals amb animals ; Activitats culturals amb bous ; Activitats culturals amb manipulació d’aliments ; Activitats de lleure ; Activitats formatives i tallers ; Responsabilitat civil per persones membres de les juntes directives ; Accidents per activitats -- 5. Conclusions

There are no comments for this item.

Log in to your account to post a comment.

Click on an image to view it in the image viewer

Powered by Koha

Iconos diseñados por Freepik desde www.flaticon.com con licencia CC 3.0 BY