Ciutats i Covid-19 [Recurs electrònic] : plans de xoc per a la cultura / [autoria: Marga Julià ; elaborat pel Centre d’Estudis i Recursos Culturals (CERC) de la Diputació de Barcelona]

By: Julià, Marga.
Barcelona (Província). Centre d'Estudis i Recursos Culturals.
Publisher: Barcelona : CERC, Diputació de Barcelona, 2020Description: 11 p. : digital, fitxer PDF (557 Kb).Online resources: E-Link | Ressenya a Interacció Other title: Ciutats i Covid-19: plans de xoc per a la cultura.Summary: Conèixer la realitat cultural dels municipis és un dels objectius primordials del Centre d’Estudis i Recursos Culturals de la Diputació de Barcelona (CERC). La seva mirada es centra generalment en l’acció cultural dels ens locals de la demarcació de Barcelona. Tanmateix, les circumstàncies actuals conviden a buscar una mirada més àmplia: la Covid19 ha posat tot el món contra les cordes de manera pràcticament simultània. Per primera vegada, trobem que el conjunt del planeta ha de fer front al mateix temps a un problema comú, que a més és imprevist, nou per tothom i tindrà conseqüències importants en la major part dels àmbits de la vida personal i col·lectiva. Des del punt de vista de la política cultural, tenir una perspectiva de conjunt permet copsar com s’està reaccionant des dels diversos racons del planeta i comparar les estratègies que estan adoptant els diferents governs locals per acompanyar el sector cultural. (...) Des del CERC ens hem fixat en el segon bloc de mesures, els plans de xoc per al sector, i hem fet un petit recull comparatiu dels diferents tipus d’accions que s’estan duent a terme des de les ciutats. (Font: Document)
List(s) this item appears in: COVID-19
Tags from this library: No tags from this library for this title.
    average rating: 0.0 (0 votes)
Item type Current location Collection Call number URL Status Date due Barcode
e-Book Centre d' Informació i Documentació del CERC
Repositori digital
Estudis del CERC E200029 Online Available (Disponible) E200029

Conèixer la realitat cultural dels municipis és un dels objectius primordials del Centre d’Estudis i Recursos Culturals de la Diputació de Barcelona (CERC). La seva mirada es centra generalment en l’acció cultural dels ens locals de la demarcació de Barcelona.
Tanmateix, les circumstàncies actuals conviden a buscar una mirada més àmplia: la Covid19 ha posat tot el món contra les cordes de manera pràcticament simultània. Per primera vegada, trobem que el conjunt del planeta ha de fer front al mateix temps a un problema comú, que a més és imprevist, nou per tothom i tindrà conseqüències importants en la major part dels àmbits de la vida personal i col·lectiva. Des del punt de vista de la política cultural, tenir una perspectiva de conjunt permet copsar com s’està reaccionant des dels diversos racons del planeta i comparar les estratègies que estan adoptant els diferents governs locals per acompanyar el sector cultural. (...)

Des del CERC ens hem fixat en el segon bloc de mesures, els plans de xoc per al sector, i hem fet un petit recull comparatiu dels diferents tipus d’accions que s’estan duent a terme des de les ciutats. (Font: Document)

There are no comments for this item.

Log in to your account to post a comment.

Click on an image to view it in the image viewer

Powered by Koha

Iconos diseñados por Freepik desde www.flaticon.com con licencia CC 3.0 BY